Van snacks tot visgerechten

Op deze pagina vindt u de spijskaart van De Rattevallebrug uit Middelkerke. Maak kennis met onze snacks, salades, voorgerechten en grillgerechten.

Snacks (doorlopend verkrijgbaar)

Hoevebord van de chef
Brood met kaas
Brood met hoevehesp
Brood met preskop
Brood met pâté
Brood met potjesvlees
Croque monsieur
Croque hawaï met groenten
Croque boum-boum (spaghettisaus)
Croque met gerookte zalm
Croque Italia ( mozarella en tomaat)
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Spaghetti (kleine portie)
Spaghetti
Lasagne bolognese
Balletjes in tomatensaus

Voor de vegetariërs

Slaatje mozarella en tomaat
Camembert uit de oven
Lasagne vegetarisch (seizoen)
Croque Italia (mozarella en tomaat)
Kaasbord
Bord met kleurtafel van gevarieerde groenten
Kaaskroketten
Brood met kaas
Slaatje met geitenkaas


Voorgerechten

Koude gerechten

Gegarneerde Gandaham
Gegarneerde pastei van ‘t huis
Slaatje met grijze garnalen
Slaatje met zacht gerookte zalm
Slaatje met grijze garnalen en zacht gerookte zalm
Tonijnsalade
Slaatje met warme geitenkaas en spekjes
Oesters
Carpaccio van rund

Warme gerechten

Scampi’s in lookboter
Gegrilde en gepelde scampi’s
½ dozijn wijngaardslakken
Kaaskroketten
Garnaalkroketten
Camembert uit de oven

Om misverstanden te vermijden maken wij één rekening per tafel.

 

Onze salades

Slaatje met grijze garnalen
Slaatje met zacht gerookte zalm
Slaatje met grijze garnalen en zacht gerookte zalm
Tonijnsalade
Slaatje met gerookte vis ( zalm, heilbot, forel, gerookte paling)
Slaatje met Gandaham
Slaatje met geitenkaasje en spek
Slaatje mozarella en tomaat
Schotel américain (enkel in de zomer)
Slaatje Noordzee (gerookte paling, zalm, garnalen in coctailsaus)

Opgediend met brood, frietjes of aardappelen



Grill

Vanaf 11u30 tot 14u en van 18u tot 22u. Zaterdag en zondag tot 24u.

Vleesgerechten

Varkensribbetjes met sla
Mixed grill (mergeuze, kaas- en boerenworst, vleesspies, lamskotelet, rib)
Boerenworsten met sla
Kippenvleugeltjes met sla
Vleesspies met sla (kalkoen)
Lamskoteletten met sla
Lamshammetje
Lamsbrochette
Varkenhammetje
Entrecote met sla
Steak met sla
Schelle van de zeuge met huttenboontjes
Gegrilde beenhesp
Côte à l’os met sla (2 pers.)
Koninginnehapje
Stoofvlees bereid me Rattevallebier
Gehaktballen in tomatensaus

Visgerechten

Vispannetje met gegratineerde aardappelen
Gegrilde en gepelde scampi’s met sla (10 stuks)
Scampi’s in de lookboter
Zalm met Béarnaise
Visbrochette

Alle gerechten worden opgediend met brood, frietjes of patatjes in de pel. Béarnaise-, peper-, champignon-, Provençaalse saus Knoflookboter

Back to Top